De ce să alegi o cabină foto? De ce cabina foto LUR?

Evenimentul tău contează, nu-i așa? Vrei să iasă totul bine și toată lumea să fie mulțumită. Ei bine… ceea ce lipsește evenimentului tău este o cabină foto!

Vă punem la dispoziție cabine foto portabile cu posibilitatea de a fi transportate la orice de tip de eveniment. 

Cabina foto  este perfectă pentru petreceri corporate, lansări de produse, târguri de carte, aniversări, majorate, petreceri private, nunți și botezuri și nu numai.

Contactează-ne fără ezitare și vom aduce un munte de culoare evenimentului tău! cool

Ce beneficii poți avea dacă ne alegi pe noi:

Printare rapidă – în doar 12 secunde. Poze uscate și rezistente la apă.

Camere foto profesionale de înaltă rezoluție.

Monitor cu touchscreen și preview al pozelor pentru o încadrare reușită.

Accesorii haioase – peruci, ochelari, pălării, props și multe altele, incluse la orice închiriere. Aveți o petrecere tematică? Bazați-vă pe noi!

Asistent permanent pentru a ne asigura că totul decurge conform planului – fără nicio problemă și că în permanență sunteți consiliați

Aveți nevoie de mărturii pentru nuntă sau botez? Cabina foto reprezintă cea mai bună alegere. Invitații dvs. nu vor pleca acasă doar cu o poză, vor pleca cu o amintire frumoasă!

Guestbook – un album foto care se va crea în momentul evenimentului cu pozele invitaților dvs.

Pozele pot fi personalizate având în vedere tema evenimentului.

Upload instant pe Facebook – pozele pot fi uploadate pe o pagină  de Facebook chiar în momentul în care sunt făcute.

Puțeti alege între 2 formate de poze – cele de tip photostrip-uri (5 cm/15 cm) sau fotografia clasică (10 cm/15 cm). De asemenea, puțeti sa personalizați felul în care cadrele foto vor fi aranjate pe poza. Nu există nicio restricție. Daca nu știți ce să alegeți, contactați-ne pentru o scurtă consiliere potrivită evenimentului dumneavoastră.

  • După eveniment veți primi toate pozele în format digital și vor fi puse într-o galerie online protejată cu parolă. Aceasta poate fi împărțită invitaților dvs. pentru a-și downloada singuri pozele.
  • Instalare rapidă – timpul necesar instalării cabinei este de 30 de min, iar singura dvs. grijă este să avem o priza 220V în apropiere. De restul, ne ocupăm noi.
  • Poze magnetice – aveți inclus la orice închiriere magneți de frigider (număr limitat), iar dacă se dorește, se poate suplimenta cu cât este necesar.
  • Corporate – orice poză poate deveni un bilet de intrare, cupon de reducere, carte de vizită, broșură de prezentare.
  • Dispunem de o colecție impresionantă de recuzită amuzantă: măști, pălării, peruci, ochelari giganți, props-uri, tăblițe cu mesaj. Mereu ne dezvoltăm colecția și o diversificăm pentru a vă asigura poze cât mai haioase și mai trăznite.
  • Green screen – puțeti adăuga acest serviciu și astfel, fundalul poate deveni orice doriți – o plajă, un oraș celebru sau ceva abstract.
  • Posibilitatea trimiterii pozelor prin email direct de la cabină. Dacă sunteți interesat ca invitații dumneavoastră să primească poza făcută la cabina foto în cel mai scurt timp – puteți opta pentru acest serviciu. 

 

Ce ne recomandă?

 • → experiență de peste 3 ani;
 • → folosim echipamente foto profesionale precum și imprimante cu tehnologie dye-sub, rezultând magneți de frigider lăcuiți, rezistenți la apă și praf;
 • → flexibilitate – ne putem ocupa de un eveniment restrâns (40-70 de invitati), dar și de evenimente de amploare;
 • → procedura de executare a magneților de frigider, dezvoltată în tot acest timp, ne permite să executăm între 100-200 de magneți de frigider pe oră/fotograf;
 • → beneficiați de toate pozele, în format digital;
 • → layout personalizat.