Decoratiuni foto

Adauga un photo-corner (photo wall) la evenimentul tau pentru a oferi atmosfera prielnica pozelor. Fie ca la acesta se vor poza prin intermediul cabinei foto, al fotografului ce va face magnetii de frigider sau, pur si simplu, cu telefonul lor, pozele vor fi un adevarat succes.

[star_row]

PANOU FOTO – 700 ron

Panoul foto va garanta cele mai reusite poze si momente inedite. Panoul vine insotit de unul din accesoriile de mai jos (la alegerea clientului). Montajul se va efectua doar de catre asistentii Cabina Foto LUR cu cel putin 2 ore inainte de inceperea evenimentului si va strans in dimineata zilei urmatoare (sau la finalul evenimentului, dupa caz).

banner panou fara marg

 

[star_row]

DECOR FOTO ROMANTIC – 450 RON

Decorul romantic va asigura un colt unde invitatii tai se pot poza si va infrumuseta atmosfera locului in care va fi amplasat. Aveti posibilitatea de a alege intre cele 3 culori disponibile (roz, turcoaz si verde) si poate fi personalizat cu accesoriile disponibile. Montajul se va efectua cu cel putin 2 ore inainte doar de catre asistentii Cabina Foto LUR.

banner coloratei

 

[star_row]

ARCADA FLORI – 350 RON

Arcada poate fi impodobita cu florile noastre (flori artificiale) sau cu florile dvs. – pentru a fi in tema evenimentului. Este potrivita evenimentelor in aer liber si nu numai! Poate fi inchiriata complet decorata, partial sau nedecorata. Arcada de flori se preda la sediul nostru dupa ce se va efectua un scurt instructaj asupra modalitatii de instalare. La cerere poate fi instalata si dezinstalata de catre asistentii Cabina Foto LUR.

banner ghirlanda

 

[star_row]

ACCESORII

Creeaza-ti propriul decor din varietatea de accesorii pe care o punem la dispozitie. Adauga scaunele vintage, ramele foto sau celelalte accesorii la decorul foto romantic sau panoul foto. Accesoriile insotesc decoratiunile noastre sau pot fi inchiriate independent.

 • – propsuri pe bat – 20 lei

 • – tablite cu mesaje personalizate – 6lei/bucata

 • – bust : 50 lei

 • – scaun: 50 lei

 • – rame foto cu pozele voastre: 30 lei

 • – ghirlanda – 20 lei

 • – etajera – 30 lei

 • – ceas – 20 lei

 • – fereastra – 30 lei

 • – placuta memo (putem insera ce text doriti) – 15 lei

 • – litere volumetrice – 30 lei

   

[star_row]

FAQS

 1. Cum imi pot alege decorul preferat?

Pentru a fi sigur ca iei cea mai buna decizie, te asteptam la sediul nostru unde poti vedea si iti poti alege elementele preferate si potrivite evenimentului tau.

 1. Ce se intampla dupa ce am ales decorul foto?

Dupa ce ai ales decorul potrivit, se va stabili ziua si ora in care un asistent va porni spre locul in care va avea loc evenimentul tau pentru amenajarea acestuia iar la sfarsitul evenimentului tot noi ne vom ocupa de strangere.

 1. De cat spatiu este nevoie?

schema spatiu

 1. Cum facem plata?

Se va percepe un avans de 200-300 lei iar restul platii se va face in ziua evenimentului.

 1. Exista costuri de transport?

Pentru evenimentele din Bucuresti si zonele limitrofe transportul este gratuit iar pentru celelalte zone transportul este de 80lei/100km.

[star_row]

Te-am facut curios?

 

CERE OFERTA